Pa Viza Campaign | Template

U lansua kampanja informative #paviza

Kampanja informuese #paviza u nis sot në Prishtinë, më 10 tetor 2018, në prani të Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, Shefit të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalia Apostolova, Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, nën kujdesin e Ministrit për Integrime Evropiane, Durate Hoxha.

#paviza është një fushatë informacioni dhe komunikimi për të gjithë qytetarët e Kosovës për udhëtime pa viza me Bashkimin Evropian, me qëllim të informimit të rregullave, të drejtave dhe detyrimeve, procedurave dhe mundësive kur udhëtoni pa viza në vendet e Shengenit.

Si pjesë e fushatës informuese # pa biznes, ngjarjet do të organizohen gjatë muajve të ardhshëm dhe në të gjitha qytetet kryesore të Kosovës për të informuar qytetarët për përfitimet e një regjimi pa viza.

Mund të mësoni më shumë rreth kësaj fushate në rrjetet sociale të Ministrisë së Integrimit Evropian: facebook, instagram dhe twitter, ose në këtë uebfaqe pikimi: www.visafree-ks.com

Shpërndaje:

Rrjetet Sociale